100 Cele mai puternice femei din business: Diana Dărmănescu, CEO DMF POLIPLAST

Postat la 13 iulie 2023 391 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Diana Dărmănescu, CEO DMF POLIPLAST

Cifră de afaceri (2022): 11,2 mil. euro   /   Profit: 0,6 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 88


Absolventă a Facultăţii de Farmacie şi a unui doctorat în biochimie clinică, Diana Dărmănescu a profesat şapte ani în Italia, unde şi-a perfecţionat studiile la Universitatea Sapienza din Roma. Ulterior a absolvit Entrepreneurial MBA ASEBUSS în 2018. De 14 ani s-a implicat în activitatea companiei fondate în 1991 de părinţii săi, iar în 2019 a fost numită director general.

„Pentru mine libertatea este posibilitatea de a-mi exprima propriile idei, de a-mi urma viziunea, de a crede în ceea ce nu văd ceilalalţi. Consider că antreprenoriatul este una din cele mai elevate forme de a-ţi exprima libertatea de gândire şi de evoluţie profesională şi personală.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.