6 alimente care pot să te ucidă pe care majoritatea oamenilor le consuma
4. Carnea gătită în sânge
Marler îşi comandă doar fripturi medii şi binefăcute. Potrivit expertului, carnea trebuie să fie gătită la 160 de grade pentru a omorî bacteria care cauzează E.coli sau salmonela.
5. Ouăle negătite
Pentru oricine a auzit de epidemia de salmonela din 1980 şi de la începutul anilor '90, faptul că ouăle negătite nu sunt recomandate nu reprezintă o noutate. Potrivit lui Marler, riscul îmbolnăvirilor din cauza acestora este mai scăzută decât în urmă cu două decenii - dar el nu îşi doreşte să riscă în continuare.
6. Laptele şi sucurile nepasteurizate
Chiar dacă există o mişcare globală care îi încurajează pe oameni să bea lapte ”crud” şi sucuri, pe motiv că pasteurizarea scade valoarea nutriţională a acestor produse. Marler spune că pasteurizarea nu este periculoasă, în timp ce consumul laptelui în această formă, în care sunt sărite anumite etape de siguranţă a alimentelor, poate genera îmbolnăviri cu virusuri, microbi şi paraziţi.
Urmărește Business Magazin

Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro