A. Cumpănaşu, critici la adresa INML în cazul Caracal. Ministru: Pot să fac verificări doar din punct de vedere administrativ

Postat la 21 august 2019 37 afişări

Sorina Pintea a declarat că Ministerul Sănătăţii poate face verificări în cadrul INML doar din punct de vedere administrativ, în contextul nemulţumirilor lui Alexandru Cumpănaşu privind modul în care Institutul a lucrat în cazul Caracal.

A. Cumpănaşu, critici la adresa INML în cazul Caracal. Ministru: Pot să fac verificări doar din punct de vedere administrativ

„Eu pot să fac verificări în cadrul acelui institut din punct de vedere administrativ. (...) Din punct de vedere legal, Ministerul Sănătăţii administrează INML şi nu pot să fac altfel de verificări decât acestea”, a spus Sorina Pintea. înainte de întâlnirea cu Alexandru Cumpănaşu. .

Alexandru Cumpănaşu s-a prezentat, miercuri, la Ministerul Sănătăţii, pentru a depune o petiţie prin care cere un control la INML prin care să fie identificate „scurgeri halucinante de informaţii false, dar şi respectarea procedurilor administrative în procesul de comunicare publica sau a administrării expertizelor în funcţie de competenţa corpului de control al ministrului”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vedere,
verificari,
caracal,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.