100 Cele mai puternice femei din business. Iulia Sbiera, Chief financial officer, Pehart Grup

Postat la 27 august 2024 60 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Iulia Sbiera, Chief financial officer, Pehart Grup

Cifră de afaceri (2022): + 875 mil. lei

Profit: 80 mil. lei

Număr de angajaţi: 511


Biografie: Iulia Sbiera a studiat management la Cluj, în cadrul Facultăţii de Studii Europene. În perioada facultăţii a făcut voluntariat şi a avut o scurtă experienţă în sistemul bancar. Între anii 2006 şi 2018 a lucrat pentru o companie multinaţională, în departamentul financiar, ocupând poziţii manageriale diverse. În 2018, a preluat poziţia de CFO al Pehart Grup, rol din care ghidează activitatea departamentelor Financiar, IT şi Resurse Umane şi coordonează programul ESG al companiei.


► Acum 20 de ani eram studentă, foarte curioasă şi aveam dorinţa de a învăţa şi experimenta în domenii diverse. Studiam management, făceam voluntariat, lucram part-time într-o bancă şi nu aveam definit rigid parcursul profesional.

Ştiam că îmi plac strategia şi analiza financiară, dar atunci nu aveam conturat un traseu profesional clar în acest domeniu. În aceeaşi perioadă, am avut şi primele experienţe de trainer şi a apărut interesul pentru dezvoltarea personală şi profesională.

► Mi-am construit cariera în domeniul financiar pas cu pas, cu răbdare şi pasiune pentru ceea ce am făcut. Şi cu deschidere pentru oportunităţile care au apărut. Realitatea reflectă interesele mele de acum 20 de ani, iar flexibilitatea în parcursul meu profesional m-a îmbogăţit şi mi-a oferit o perspectivă mai amplă asupra domeniului meu de experienţă. Flexibilitatea m-a şi ajutat să navighez printre schimbările care au apărut.

► Rămân curioasă să descopăr cum se va schimba lumea şi, sper, voi fi pregătită să mă adaptez la ceea ce va urma. Viteza cu care s-au schimbat lucrurile în ultimii 5 ani nu îmi conferă îndrăzneală să încerc să setez aşteptări pentru următorii 20. Cred însă că umanitatea din fiecare dintre noi şi nevoia de a fi aproape unii de alţii va rămâne o constantă. Compania pentru care lucrez este prezentă pe piaţa din România din 1837, s-a dezvoltat accelerat în ultimii ani şi pregătim dezvoltare şi pentru următorii. Va rămâne cu siguranţă un furnizor preferat de hârtie pentru consumatorii din regiune.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.