100 Cele mai puternice femei din business. Virginia Oţel, Communication Leader, Garanti BBVA & Deputy General Manager, Garanti BBVA Leasing Co-Preşedintă, Global Professional Women’s Network (PWN Global)

Postat la 12 august 2024 1671 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Virginia Oţel, Communication Leader, Garanti BBVA & Deputy General Manager, Garanti BBVA Leasing Co-Preşedintă, Global Professional Women’s Network (PWN Global)

Număr de angajaţi*: 1.126

*Pe Grupul Garanti BBVA Romania


Biografie: Virginia Oţel are o carieră de 30 de ani în domeniul financiar-bancar. De peste 15 ani activează în cadrul grupului Garanti BBVA România şi în prezent este Director General Adjunct al Garanti BBVA Leasing şi Communication Leader al grupului Garanti BBVA.


► Acum 20 de ani, aveam deja o carieră în domeniul financiar-bancar, lucram într-o banca care era în creştere, aveam mai multe roluri în procesul de dezvoltare al instituţiei bancare pentru care lucram, însă perspectiva şi planurile mele erau în continuare determinate de dorinţa puternică de a creşte continuu, de a învăţa şi de a testa lucruri noi şi, nu în ultimul rând, de a avea un impact semnificativ în comunitate, implicandu-ma in diverse ONG-uri.

► Uitându-mă în urmă, la ultimele două decenii, pot spune că, deşi realitatea nu s-a aliniat întotdeauna perfect cu aşteptările mele iniţiale, cu siguranţă le-a depăşit în multe privinţe. Pot spune că adaptarea la schimbările constante a reprezentat un aspect esenţial al evoluţiei şi dezvoltării mele profesionale, dar si a celei de leadership. Mai mult, deşi aspiraţiile şi planurile mele au evoluat de-a lungul timpului, valorile şi principiile de bază, care stau la baza abordării mele profesionale, au rămas neclintite. Am crezut şi cred în continuare în importanţa ieşirii din

zona de confort şi a învăţării continue, ca baze pentru o carieră de succes.

► Cred că în următorii 20 de ani vom asista la transformări semnificative determinate de progresele tehnologice, în s

pecial de influenţa tot mai mare a inteligenţei artificiale (AI). În centrul acestor schimbări, un lucru va rămâne constant, inclusiv peste 20 de ani – atenţia asupra nevoilor clientului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.