Ce spune Marcel Ciolacu, despre creşterea TVA

Autor: Petru Mazilu Postat la 12 iulie 2024 117 afişări

Ce spune Marcel Ciolacu, despre creşterea TVA

Premierul Marcel Ciolacu a comentat vineri zvonurile legate de creşterea TVA începând de anul viitor. „Este exclus pentru că este total incorect”, a spus el.

Premierul a spus că varianta majorării TVA i-a fost propusă şi în trecut.

„Când am preluat funcţia de premier toţi specialiştii mi-au cerut să măresc TVA. Era uşor de implementat, dar incorect. (...) Valoarea inflaţiei era cu două cifre”, a explicat premierul Marcel Ciolacu.

Şeful Guvernul a dat asigurări că măsura nu se va aplica nici anul viitor.

„Este exclus ca TVA să se mărească, este total incorect ca într-o societate civilizată o povară să fie egală pentru toată lumea, bogaţi şi săraci”, a precizat Ciolacu.

Premierul a mai spus că România este pe calea cea bună, din punct de vedere economic, şi a anunţat că reforma fiscală va fi propusă şi dezbătută anul viitor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
tva,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.