Ambasadorul SUA, Hans Klemm, discuţie despre "nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei"
Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă, că a fost la Universitatea Babeş-Bolyal unde a discutat despre “nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa corupţiei”, dar şi despre “răspunsul extraordinar al românilor”, afirmând că avut întâlniri bune la Cluj.
”Am avut câteva întâlniri foarte bune, am fost la Universitatea Babeş-Bolyal unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi din fericire, pentru decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie”, a afirmat ambasadorul Hans Klemm, într-o postare pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA.
Hans Klemm a afirmat că, la Cluj, a avut o întâlnire cu primarul Emil Boc, dar şi cu tineri antreprenori.
”M-am întâlnit şi cu primarul Emil Boc de la care am aflat că în 2017 va fi un an important pentru Cluj. M-am întâlnit cu un tânăr antreprenor pentru a afla cum poate sprijini ambasada dezvoltarea de noi companii. Antreprenoriatul şi transferul de tehnologie pentru a susţine dezvoltarea sectorului IT din România”, a povestit Hans Klemm.
Hans Klemm a susţinut că “adevăratul motiv” al deplasării la Cluj l-a constituit o expoziţia „Electric Paradisum”, şi întâlnirea cu pictoriţa Anca Bodea.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană