Antreprenoarea Silvia Melcescu ţinteşte dublarea afacerilor cu fabrica de uniforme profesionale SIVA Uniforms, până la 4 mil.euro, şi extinderea brandului pe pieţele internaţionale

Autor: Cristina Bellu Postat la 22 august 2024 54 afişări

Antreprenoarea Silvia Melcescu ţinteşte dublarea afacerilor cu fabrica de uniforme profesionale SIVA Uniforms, până la 4 mil.euro, şi extinderea brandului pe pieţele internaţionale

SIVA Uniforms, principala fabrică de uniforme şi îmbrăcăminte de lucru din România, estimează dublarea cifrei de afaceri în acest an, la 4 milioane de euro, de la nivelul de 2 milioane de euro consemnat în 2023 şi extinderea brandului pe noi pieţe din afara ţării.

Compania, înfiinţată în urmă cu 12 ani de antreprenoarea Silvia Melcescu, deţine o fabrică în cartierul bucureştean Berceni şi are o capacitate de producţie de peste 15.000 de articole vestimentare pe zi. Fabrica are aproximativ 60 de angajaţi şi deserveşte clienţi din România şi Europa prin brandul SIVA Uniforms, deţinut de compania umbrelă Elite Uniforms & Community.

„Extinderea la nivel internaţional se va realiza la nivel de vânzări şi va fi susţinută de fabrica pe care o deţinem în Bucureşti şi de expertiza angajaţilor noştri. (..) Am semnat deja câteva contracte în afara ţării”, spune Silvia Melcescu, fondatoarea şi acţionarul unic al SIVA Uniforms.

SIVA Uniforms produce o gamă extinsă de uniforme, inclusiv uniforme şcolare, echipamente de lucru şi îmbrăcăminte medicală. Compania are deja o prezenţă solidă pe piaţa internaţională, livrându-şi produsele în ţări precum Franţa, Polonia, Cehia, Spania şi Republica Moldova.

Portofoliul SIVA Uniforms cuprinde aproximativ 200 de clienţi în ţară şi în străinătate, iar odată cu extinderea în afara ţării, un alt obiectiv al companiei este vânzarea de echipamente de lucru direct în locaţii fizice, respectiv în hypermarketuri şi magazine de specialitate.

Silvia Melcescu a pus bazele afacerii SIVA Uniforms în urmă cu 12 ani, după o perioadă în care a fost angajată la Orange România

Compania funcţionează ca unitate protejată, angajând şi reintegrând în câmpul muncii persoane cu dizabilităţi. Din 2017, brandul SIVA Uniforms este un lider pe piaţa din România în crearea şi producţia de uniforme şi echipamente special concepute pentru angajaţii companiilor care au contact direct cu clienţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.