Bilanţul morţilor din Rafah creşte. Qatar trimite o delegaţie la Cairo

Autor: Andreea Tobias Postat la 07 mai 2024 36 afişări

Qatar trimite o delegaţie la Cairo pentru a continua negocierile pentru armistiţiu. Între timp, în Rafah, bilanţul morţilor a fost revizuit în creştere.

Bilanţul morţilor din Rafah creşte. Qatar trimite o delegaţie la Cairo

Într-un comunicat de presă, Ministerul de Externe al Qatarului a anunţat că trimite marţi o delegaţie la Cairo, în Egipt, „pentru a relansa negocierile indirecte între cele două părţi (...) în speranţa de a ajunge la un acord pentru o încetare imediată şi permanentă a focului în Fâşia Gaza în schimbul prizonierilor şi ostaticilor".

Armata israeliană a făcut marţi bombardamente intense la Rafah, în sudul Fâşiei Gaza.

Apărarea civilă a teritoriului palestinian a raportat „numeroşi morţi" în cursul nopţii. Iar spitalul kuweitian din oraş a declarat că a primit „11 morţi" şi „zeci de răniţi" în urma atacurilor, ridicând de la cinci numărul iniţial al morţilor, onform France 24.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
qatar,
cairo,
rafah

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.