Boris Johnson admite că un acord comercial cu UE este cel mai important pentru Marea Britanie

Postat la 13 august 2019 78 afişări

Cel mai important acord comercial pe care Marea Britanie trebuie să îl obţină este cu Uniunea Europeană, afirmă premierul Boris Johnson, în contextul în care Administraţia Donald Trump insistă pentru un tratat cu Londra post-Brexit.

Boris Johnson admite că un acord comercial cu UE este cel mai important pentru Marea Britanie

"Cel mai important acord pe care trebuie să îl elaborăm este un tratat comercial cu prietenii şi partenerii noştri de peste Canalul Mânecii", a declarat Boris Johnson, citat de postul Sky News şi de agenţia Reuters.

"Din experienţa mea, americanii sunt într-adevăr negociatori foarte duri şi vom realiza un acord major cu ei, care va deschide oportunităţi pentru companii, în special pentru firmele din SUA specializate în servicii. Va fi o sarcină dură, dar vom reuşi", a precizat Boris Johnson.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.