Burduja: Să mergem înainte şi să le prezentăm bucureştenilor un model de administraţie liberală

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 aprilie 2024 17 afişări

Trebuie să mergem înainte şi să le prezentăm bucureştenilor o alternativă şi un model liberal de administraţie, a declarat, marţi, Sebastian Burduja, după ce, potrivit unor surse politice, coaliţia ar fi decis să meargă cu candidaturi separate la alegerile pentru Primăria Capitalei.

Burduja: Să mergem înainte şi să le prezentăm bucureştenilor un model de administraţie liberală

„Orice zi, orice secundă pe care o pierdem în toate acest can-can-uri, ce a fost, cum a fost, cine a fost, este o zi pierdută pentru bucureşteni. Din respect pentrui ei trebuie să mergem înainte şi să le prezentăm o alternativă şi un model liberal de administraţie”, a spus Sebastian Burduja, marţi, la Seul, unde se află într-o vizită oficială.

Reacţia vine după ce, potrivit unor surse politice, coaliţia a decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Sebastian Burduja a fost întrebat, marţi, dacă îşi doreşte aceast candidatură. „Totdeauna am pus interesul oamenilor mai presus de interesul meu”, a răspuns el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sebastian burduja,
bucureşti,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.