Care este ţara europeană unde preşedintele vrea interzicerea telefoanelor înainte de 11 ani şi a reţelelor înainte de 15 ani

Autor: Andreea Tobias Postat la 13 iunie 2024 22 afişări

Care este ţara europeană unde preşedintele vrea interzicerea telefoanelor înainte de 11 ani şi a reţelelor înainte de 15 ani

Emmanuel Macron s-a pronunţat, miercuri, în favoarea interzicerii utilizării telefoanelor „înainte de vârsta de 11 ani” şi a reţelelor de socializare „înainte de vârsta de 15 ani”.

„Guvernul care va veni trebuie să aibă un răspuns consolidat” în ceea ce priveşte „protejarea copiilor şi tinerilor noştri”, a spus miercuri Emmanuel Macron, conform Le Figaro.

„În timp ce modelul francez corectează inegalităţile, el nu reuşeşte de prea multe ori să le prevină”, a declarat Emmanuel Macron, care a enunţat o serie de obiective pentru copii.

Macron s-a pronunţat în favoarea interzicerii utilizării telefoanelor „înainte de vârsta de 11 ani” şi a reţelelor de socializare „înainte de vârsta de 15 ani”, în conformitate cu raportul prezentat preşedintelui de o comisie de experţi privind impactul expunerii tinerilor la ecrane.

Şeful statului a făcut, de asemenea, o „mea culpa” pe tema „locuinţelor pentru tineri”. „Acesta este un subiect pe care nu am făcut suficiente progrese şi în care Franţa a fost prea timidă, iar eu port răspunderea pentru asta”, a declarat el în cadrul unei conferinţe de presă de lansare a campaniei pentru alegerile legislative anticipate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
macron,
copii,
telefoane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.