Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR

Autor: Andreea Tobias Postat la 10 iunie 2024 21 afişări

Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR. Va convoca alegeri pentru un nou preşedinte şi vorbeşte despre „lideri puternici” în partid, precum Dominic Fritz.

Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR

„Îmi asum acest rezultat şi voi convoca alegeri pentru un nou preşedinte în cel mai scurt timp. Avem oameni şi lideri puternici care pot duce mai departe această construcţie şi mă gândesc aici, spre exemplu, la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânte”, a declarat Drulă, după rezultatele slabe de duminică.

Drulă crede că este foarte important ca organizaţia să continue.

„Mi-am dăruit toată puterea şi priceperea pentru acest proiect, la fel voi face în continuare. Cred că e foarte important ca în acest moment să avem respect, să plecăm mai departe cu energii proaspete şi să atacăm alegerile foarte importante, prezidenţiale şi parlamentare, cu un suflu nou şi cu optimism”, a spus Drulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
demisie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.