Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să devii pilot şi cum arată locul în care se pregătesc cei care vor pilota viitoarele aeronave - VIDEO
Parte a grupului Turkish Airlines, Turkish Airlines Flight Academy a fost fondată cu scopul de a educa piloţii de care are nevoie compania pentru a-şi desfăşura operaţiunile de zbor.
O parte importantă din pregătirea piloţilor constă în antrenamente la sol în simulatoarele de zbor: acestea funcţionează exact precum cockpitul (cabina de pilotaj) unui avion, fiind dotate cu aceeaşi tehnologie pe care o folosesc piloţii în timpul zborurilor.
În prezent, Turkish Airlines deţine 19 astfel de simulatoare, iar până în anul 2021 şi-au propus să ajungă la un număr de 29. Investiţia medie în acestea este de aproximativ 7-8 milioane de dolari, potrivit informaţiilor acordate de reprezentanţii companiei.
În fiecare zi, la sediul academiei de zbor a Turkish Airlines se antrenează circa 400 de viitori piloţi - dintre ei, majoritatea vor pilota aeronavele operatorului aerian turc; 5% dintre viitorii piloţi vor efectua zboruri pentru alţi operatori aerieni.
Cei care vor pilota avioanele companiei şi-au luat angajamentul de a lucra pentru Turkish Airlines timp de 10 ani, astfel încât să acopere costurile acestei şcoli.
Pentru a urma academia operatorului turc, toţi potenţialii piloţi trebuie să deţină o diplomă de licenţă, în orice domeniu.
Operatorul aerian turc a fost înfiinţat în 1933, operând iniţial 5 aeronave. În prezent, deţine o flotă de circa 335 de aeronave (de pasageri şi cargo). În 2013, a luat decizia de a face cea mai mare achiziţie de aeronave din istoria aviaţiei civile din Turcia, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei.
Turkish Airlines operează zboruri din Bucureşti spre Istanbul de trei ori pe zi, de patru ori săptămânal din Cluj-Napoca (de pe 24 iunie vor avea curse zilnice) şi de patru ori săptămânal pe ruta Constanţa-Istanbul.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană