Ciolacu: Am cerut ministrului de Finanţe simulare pe pensii

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 august 2024 35 afişări

„Nicio pensie nu scade”, precizează Marcel Ciolacu. Ministrul Finanţelor pregăteşte o analiză în aşa fel încât nimeni să nu piardă niciun ban, nici prin impozitare, nici prin renunţarea la vouchere, afirmă prim-ministrul.

Ciolacu: Am cerut ministrului de Finanţe simulare pe pensii

Întrebat, luni, ce se întâmplă cu pensiile în perioada următoare, premierul a răspuns: „nicio pensie nu scade”.

„Haideţi să vedem exact unde sunt imperfecţiunile legii, asta am dat, până atunci se va trimite pe fiecare categorie socio-profesională o scrisoare din partea Ministerului Muncii, se lucrează la ea, şi pe urmă vedem ce trebuie să modificăm”, a adăugat acesta.

„Dar, suntem într-o zonă, din punctul meu de vedee, relaxată, pentru că nimeni nu a pierdut niciun ban”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă va creşte pragul de impozitare, premierul a precizat că i-a cerut ministrului de Finanţe o simulare.

„Ministrul Finanţelor va veni cu întreaga analiză astfel încât nimeni să nu piardă niciun ban, nici prin impozitare, nici prin renunţarea la vouchere”, a afirmat prim-ministrul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
pensii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.