Ciolacu: Am coaliţie cu Ciucă, nu cu Iohannis

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 decembrie 2022 18 afişări

„Eu coaliţia o am cu dl. Ciucă, nu cu dl. preşedinte”, spune marţi Marcel Ciolacu, întrebat de ce nu a fost prezent la recepţia dată de preşedintele Klaus Iohannis de Ziua Naţională. Liderul PSD a evitat să spună dacă pe 1 decembrie a plecat în Dubai: „Cred că timpul meu liber mă priveşte”.

Ciolacu: Am coaliţie cu Ciucă, nu cu Iohannis

„Nu este niciun semn. Eu coaliţia o am cu dl. Ciucă, nu cu dl. preşedinte. Nu e un mesaj pentru nimeni. Fiecare are priorităţile lui... Am fost la defilare, normal, ca şi preşedinte al Camerei (Deputaţilor - n.r.). Pe urmă, fiecare dintre noi timpul liber ni-l aşezăm”, spune Marcel Ciolacu, întrebat de ce nu a fost prezent la recepţia dată de preşedintele Klaus Iohannis de Ziua Naţională.

Întrebat dacă pe 1 decembrie a plecat în Dubai, social democratul afirmă: „Cred că timpul meu liber mă priveşte”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
iohannis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.