Ciolacu: Cîţu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă

Autor: Cosmin Pirv Postat la 14 ianuarie 2021 359 afişări

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susţine că premierul Florin Cîţu pune la cale „cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării. Vrea să vândă-pe nimic-cele mai puternice şi rentabile companii de stat”.

Ciolacu: Cîţu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriaşe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîţu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării! Vrea să vândă – pe nimic! - cele mai puternice şi mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei”, a scris liderul social-democrat pe Facebook.

Acesta susţine că România trebuie să îşi protejeze companiile strategice în această perioadă de criză, la fel cum fac alte state europene.

„Au încercat să facă asta şi anul trecut! Nu le-a mers! Şi acum ne vom opune, cu toate forţele! Proiectul lui Cîţu, de abrogare a Legii iniţiate de PSD şi votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacţii cu activele statului, nu trebuie să treacă! România trebuie să acţioneze la fel ca celelalte state #europene - Germania, Franţa, Polonia, Ungaria, ţări care îşi protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie!”, a mai scris Marcel Ciolacu pe reţeaua de socializare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel ciolacu,
companii,
vândă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.