Ciolacu, nouă ironie la adresa liderului PNL

Autor: Laura Buciu Postat la 07 august 2024 35 afişări

Ciolacu, nouă ironie la adresa liderului PNL

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o nouă ironie la adresa cărţii anunţate a lui Nicolae Ciucă, preşedinte PNL. El a spus că este convins că „va fi un bestseller”.

Întrebat cum priveşte utilizarea banului public, din subvenţiile de la partid, de către PNL, care ar fi plătit din subvenţiile de la partid panourile cu Nicolae Ciucă, cu mesajul „un ostaş în slujba ţării”, Marcel Ciolacu a fost ironic.

„Am înţeles că au fost folosite la lansarea unei cărţi (scrise de Ciucă - n.r.). O să fie un bestseller, sunt ferm convins, mai ales dacă ţinem cont de ce promovare a avut”, a spus Ciolacu.

Premierul a fost întrebat şi despre măsurile discale anunţate de ministrul de Finanţe, Marcel Boloş (PNL), spunând, din nou ironic: „copiii spun lucruri trăsnite”.

„Copiii spun lucruri trăsnite, câteodată şi ministrul Boloş spune lucruri trăsnite”, a spus Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bestseller,
ciucă,
ciolacu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.