Ciolacu, pentru Geoană: Dacă vrea, îi reamintesc cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedinte

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 septembrie 2024 66 afişări

Dacă vrea, eu îi reamintesc şi ce a făcut în PSD, şi cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedintele României, spune Marcel Ciolacu despre Mircea Geoană. „Să-şi vadă de treaba lui”, adaugă liderul PSD, în replică la declaraţiile lui Geoană despre faptul că se meditează la economie şi engleză.

Ciolacu, pentru Geoană: Dacă vrea, îi reamintesc cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedinte

„Nu am fost repetent... Cred că a exagerat. Asta e părerea mea. E cazul să îşi vadă... Eu îi urez succes. Dacă vrea, eu îi reamintesc şi ce a făcut în PSD, şi cu ce grupuri mafiote a vrut să fie preşedintele României... Nu am nicio reţinere. Dar, până atunci, să-şi vadă de treaba lui”, spune Marcel Ciolacu, în replică la declaraţiile lui Mircea Geoană despre faptul că se meditează la economie şi lb. engleză.

Întrebat despre faptuil că Mircea Geoană a spus că şi-ar dori să fie cu Marcel Ciolacu în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pentru că ar câştiga mai uşor, liderul PSD a spus: „Să câştige, ne vedem”.

Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană şi-au anunţat candidaturile pentru alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
geoană,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.