Circulaţie cu dificultate pe DN 2, în Bacău, după un accident: doi răniţi

Autor: Laura Buciu Postat la 04 mai 2024 34 afişări

Circulaţie cu dificultate pe DN 2, în Bacău, după un accident: doi răniţi

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă seara, pe DN 2, în zona localităţii Onişcani, judeţul Bacău, în urma unui accident rutier. Două persoane au fost rănite. Un alt accident a avut loc pe Autostrada A7, tot în Bacău.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 2 Bacău-Roman, în zona localităţii Onişcani, judeţul Bacău, se circulă alternativ, traficul fiind dirijat de poliţişti.

În zonă a avut loc un accident între un autoturism şi o autoutilitară.

Două persoane au fost rănite, dintre care una a fost transportată la spital.

De asemenea, un alt accident a avut loc pe banda numărul 1 a Autostrăzii A7, sensul Bacău-Roman, în dreptul kilometrului 18. Aici, un autoturism a intrat în coliziune cu un parapet. Incidentul nu este soldat cu victime.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
circulaţie,
accident,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.