CJ Braşov investeşte peste 184 mil. lei în reabilitarea a 25,4 km de drum judeţean

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 18 aprilie 2024 15 afişări

CJ Braşov investeşte peste 184 mil. lei în reabilitarea a 25,4 km de drum judeţean

Consiliul Judeţean Braşov a demart un proiect de investiţii de aproape 184,2 mil. lei (37 mil. euro), fără TVA, pentru reabilitarea a două tronsoane din Drumul Judeţean 104D, care leagă judeţele Braşov şi Sibiu, pe traseul Făgăraş - Şoarş - Bărcut, având o lungime totală de 25,4 km. Un prin pas în acest sens a fost lansarea de către CJ Braşov a licitaţiei de achiziţie, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 28 mai 2024.

Achiziţia a fost structurată pe două loturi, iar potrivit documentaţiei, proiectul tehnic pentru fiecare lot în parte trebuie realizat în decurs de 6 luni, iar perioada de implementare a lucrărilor de construcţii şi instalaţii este de 30 de luni de la primirea ordinului de începere transmis de autoritatea contractantă.

’’Pe lângă refacerea în totalitate a părţii carosabile, a acostamentelor, trotuarelor, podeţelor şi drumurilor laterale, vor fi executate reparaţiile necesitate de cele patru poduri aflate pe traseu, lucrările de canalizare a apelor pluviale, precum şi cele de semnalizare rutieră. Pentru implementarea acestui obiectiv de investiţii, Consiliului Judeţean Brasov a accesat două contracte de finanţare aferente Programului Naţional de Investiţii <Anghel Saligny>’’’, potrivit unui comunicat de presă transmis de Consiliul Judeţean Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Brasov,
reabilitare,
drum judetean,
investitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.