Consiliul Judeţean Timiş a investit peste 14 mil. lei în construcţia unui bazin de înot didactic la Jimbolia

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 04 iunie 2024 54 afişări

Consiliul Judeţean Timiş a investit peste 14 mil. lei în construcţia unui bazin de înot didactic la Jimbolia

Consiliul Judeţean Timiş a finalizat o investiţie de peste 14 mil. lei (2,8 mil. euro), din care 5 mil. lei provin din bugetul consiliului iar restul de 9 mil. de lei de la bugetul de stat, pentru realizarea unui bazin de înot didactic în localitatea Jimbolia, la 45 km de municipiul Timişoara. Bazinul are o lungime de 25 de metri şi dispune de cinci culoare, fiecare având 2,5 metri lăţime. De asemenea, sunt amenajate vestiare, duşuri, grupuri sanitare şi spaţii pentru birouri. Capacitatea bazinului este de 65 de persoane, iar acesta va fi utilizat atât de elevi, cât şi de cei care doresc să se antreneze sau să practice înotul în scop recreativ, potrivit unui comunicat de presă al CJ Timiş.

’’Bazinul de la Jimbolia este un proiect pilot. Dorim să-l multiplicăm şi în alte zone ale judeţului. Asemenea facilităţi sunt acum extrem de restrânse în afara marilor oraşe, ceea ce implică naveta pentru mulţi timişeni sau chiar renunţarea la practicarea unor sporturi’’, a declarat Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, într-un comunicat de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Timis,
bazin de inot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.