Cum au construit trei antreprenori o reţea de clinici veterinare? „Am început cu fonduri proprii. Potenţialul este foarte mare”

Autor: Georgiana Mihalache Postat la 12 iunie 2024 30 afişări

Cum au construit trei antreprenori o reţea de clinici veterinare? „Am început cu fonduri proprii. Potenţialul este foarte mare”

Medicul veterinar Radu Aronescu, alături de antreprenorii Marian Şeitan şi Adinel Tudor, au pornit clinicile The Vets, ajungând la patru unităţi în Bucureşti. Cumulat, investiţia în dezvoltarea brandului de clinici veterinare a fost de circa 2 mil. euro până acum.

În 2022, fraţii Marius şi Dan Ştefan, fondatorii reţelei de mobilitate Auto­nom Services, au preluat un sfert din businessul din domeniul veterinar, iar planurile pentru brandul The Vets urmăresc extinderea.

„Am început cu fonduri proprii, trei investitori fiind - eu, Marian Şeitan şi Adinel Tudor. În 2022, ATM Ventures, adică  fraţii Marius şi Dan Ştefan de la Autonom, a preluat un sfert din business, printr-o investiţie ce ne-a permis să ne extindem, să deschidem Spitalul Veterinar The Vets Tineretului. Este un proiect cu care ne mândrim, pentru că este un spital modern, într-adevăr dotat la cele mai înalte standarde, cu o echipa performantă”, a povestit medicul Radu Aronescu.

El a devenit medic veterinar din pasiune pentru animale, fiind ataşat încă din copilărie de acestea. În plus, tatăl său a fost medic chirurg.

„Potenţialul (pieţei veterinare – n.red.) este foarte mare. Suntem în punctul în care piaţa de servicii veterinare se profesionalizează, în care posesorii de animale îşi doresc servicii mai bune, la standarde mai înalte, pentru prietenii lor necuvântători, în care medicii îşi doresc să lucreze în structuri mai complexe şi să aibă acces la resurse şi pregătire”, a mai spus Radu Aronescu.

El are o echipă de aproape 50 de medici şi alţi circa 40 de angajaţi, iar zilnic în clinicile The Vets ajung între 45 şi 65 de cazuri de animale de companie care au nevoie de ajutor.

„Planurile noastre de dezvoltare sunt legate de achiziţionarea şi integrarea operaţională a altor clinici, la început în Bucureşti. Nu excludem, ba chiar urmărim, extinderea în alte oraşe mari din România”, a mai spus Radu Aronescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clinici,
antreprenori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.