Cum poţi deveni milionar? Christian Louboutin îţi oferă răspunsul

Postat la 23 aprilie 2024 154 afişări

Cum poţi deveni milionar? Christian Louboutin îţi oferă răspunsul

Louboutin: Am înfiinţat compania împreună cu cei mai buni doi prieteni ai mei. Compania a fost evaluată la 3,2 miliarde de dolari de Exor, anul trecut

În 2023, Louboutin a creat pantofi personalizaţi pentru turneul lui Taylor Swift, Era Tour. Christian Louboutin a devenit oficial miliardar! Cum? Brandul său, celebrul pentru pantofii iconici cu talpă roşie, a fost evaluat la o sumă impresionantă de 3,2 miliarde USD de către firma de investiţii Exor.

Louboutin: Am înfiinţat compania împreună cu cei mai buni doi prieteni ai mei. Şi totuşi, această poveste de succes a început într-un mod destul de neaşteptat. În urmă cu mai bine de trei decenii, Louboutin a deschis primul său magazin în inima Parisului. Acesta susţine că nu a fost singur când a decis să pornească pe acest drum. „Am înfiinţat compania împreună cu cei mai buni doi prieteni ai mei.” afirmă Louboutin. Acolo, a avut loc o întâmplare neaşteptată care avea să schimbe lumea modei: aplicând oja roşie pe tălpile unor pantofi, şi-a creat semnătura iconică.

De atunci, creaţiile sale au captivat inimile şi imaginaţiile oamenilor din întreaga lume. Celebrităţi precum Angelina Jolie sau Sarah Jessica Parker s-au arătat încântate de creaţiile sale.. Louboutin crede cu tărie că pantofii cu toc înalt dau putere femeilor, iar creaţiile sale sunt o dovadă vie a acestui crez.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
christian louboutin,
milionar,
raspuns

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.