Cumtremur cu magnitudinea de 5,5 resimţit în mai multe oraşe din ţară. Seismul s-a produs în zona Vrancea - Buzău

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 septembrie 2024 15 afişări

(adaugă mesajul iSU Bucureşti - Ilfov)

Cumtremur cu magnitudinea de 5,5 resimţit în mai multe oraşe din ţară. Seismul s-a produs în zona Vrancea - Buzău

Un cutremur cu magnitudinea 5.5 s-a produs, luni, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

„În ziua de 16 Septembrie 2024, la ora 17:40:18 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur semnificativ cu magnitudinea (EWS) M 5.5, la adâncimea de 152.5 km”, a informat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor 52 km de Sfântu-Gheorghe, 54 km de Braşov, 62 km de Buzău, 70 km de Focşani, 72 km de Ploieşti, 97 km de Târgovişte.

„Atenţie! În urmă cu puţin timp s-a produs un cutremur. Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului. În acest moment efectuăm recunoaşteri în teren pentru a identifica posibile consecinţe”, a transmis ISU Bucureşti - Ilfov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
butremur,
buzău,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.