David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 m liber. Singurul sportiv sub 48 de secunde

Autor: Andreea Tobias Postat la 19 iunie 2024 36 afişări

Noi rezultate îmbucurătoare pentru România la Campionatul European de Nataţie de la Belgrad. În semifinalele probei de 100 m liber, David Popovici s-a calificat în finala de miercuri seară cu cel mai bun timp.

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 m liber. Singurul sportiv sub 48 de secunde

David Popovici s-a calificat în finala de miercuri seară, cu cel mai bun timp: 47,82 s, fiind singurul sportiv care a coborât sub 48 de secunde.

Ioana Cîrcu s-a calificat în finala de la platformă, după ce a totalizat 218.20 puncte.

Denis Popescu este în în semifinale la 100 m fluture, după ce în serii a parcurs cele două lungimi de bazin în 52.35 secunde.

De asemenea, Amelie Foerster şi Alexandru Avasiloae au ocupat locul 4 în proba de platformă sincron mixt, totalizând, la final, 206.88 puncte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
david popovici,
calificare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.