De ce sucul de roşii e mai gustos în avion? Studiu surpriză: care este factorul care dă „gustul fad” al mâncării servite de stewardese
Ce preferi să mănânci atunci când călătoreşti cu avionul? Alegi un sandviş, nişte fructe sau te mulţumeşti doar cu cafea? Sunt însă şi persoane care preferă să se abţină să consume ceva atunci când se află la bordul unei aeronave. Motivul? Gustul fad al produselor alimentare cu care stewardesele îi „îmbie” pe pasageri
Mâncarea îşi pierde savoarea atunci când este servită călătorilor la câţiva mii de metri altitudine. Asta pentru că este semipreparată şi reîncălzită în avion. Un studiu recent a demonstrat însă, că motivul pentru care oamenii nu mai percep la fel gustul produselor alimentare atunci când zboară mai are legătură cu ceva.
De ce sucul de roşii e mai gustos în avion? Surpriză: factorul care dă "gustul fad" al mâncării
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro