De ce sucul de roşii e mai gustos în avion? Studiu surpriză: care este factorul care dă „gustul fad” al mâncării servite de stewardese

Postat la 30 mai 2015 1652 afişări

De ce sucul de roşii e mai gustos în avion? Studiu surpriză: care este factorul care dă „gustul fad” al mâncării servite de stewardese

Ce preferi să mănânci atunci când călătoreşti cu avionul? Alegi un sandviş, nişte fructe sau te mulţumeşti doar cu cafea? Sunt însă şi persoane care preferă să se abţină să consume ceva atunci când se află la bordul unei aeronave. Motivul? Gustul fad al produselor alimentare cu care stewardesele îi „îmbie” pe pasageri

Mâncarea îşi pierde savoarea atunci când este servită călătorilor la câţiva mii de metri altitudine. Asta pentru că este semipreparată şi reîncălzită în avion. Un studiu recent a demonstrat însă, că motivul pentru care oamenii nu mai percep la fel gustul produselor alimentare atunci când zboară mai are legătură cu ceva.

De ce sucul de roşii e mai gustos în avion? Surpriză: factorul care dă "gustul fad" al mâncării

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-sucul-de-rosii-e-mai-gustos-in-avion-studiu-surpriza-care-este-factorul-care-da-gustul-fad-al-mancarii-servite-de-stewardese-14363160
14363160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.