Deloitte România promovează cinci specialişti din departamentele de audit şi servicii conexe, servicii fiscale şi servicii suport la nivelul de director

Autor: Cristina Bellu Postat la 02 septembrie 2024 19 afişări

Deloitte România anunţă că i-a promovat la nivelul de director pe Ioana Lucaciu, Mihai Ionică şi Andrei Stan, din departamentul Audit şi Servicii conexe, Alexandru Stancu, din departamentul Servicii Fiscale, şi pe Radu Huţan, din cadrul departamentului de Servicii Suport, începând cu data de 1 septembrie 2024

Ioana Lucaciu, care preia rolul de Director Audit şi Servicii Conexe, face parte din echipa de Deloitte România din Cluj-Napoca şi are 12 ani de experienţă în audit. Ea a fost implicată în proiecte complexe de auditare a datelor financiare conform standardelor româneşti (RAS) şi internaţionale (IFRS), pentru companii listate la Bursa de Valori Bucureşti, precum şi pentru filiale ale unor grupuri internaţionale, în principal din sectoarele auto, bunuri de larg consum şi produse industriale. Ea este membră a Asociaţiei Experţilor Contabili Autorizaţi (ACCA) şi a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) şi absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

Mihai Ionică, promovat Director Audit şi Servicii Conexe, s-a alăturat Deloitte România în 2010 şi a coordonat numeroase proiecte, precum audituri financiare şi revizuiri ale situaţiilor financiare, pentru companii multinaţionale şi locale care raportează datele financiare în conformitate cu standardele internaţionale (IFRS) şi cele române de contabilitate (RAS). Expertiza lui acoperă diverse sectoare, cu accent pe telecomunicaţii. În cadrul departamentului de audit al Deloitte România, el face parte şi din echipa care asigură relaţia cu autorităţile de reglementare a profesiei de audit financiar. Are un master în Contabilitate, Audit şi Informatică de Gestiune la Academia de Studii Economice din Bucureşti, este membru al ACCA şi al CAFR.

Andrei Stan s-a alăturat Deloitte România în 2014 şi preia acum rolul de Director Audit şi Servicii Conexe. El este expert în procese de due diligence ale sistemelor IT, în managementul riscului, analiză de afaceri şi îmbunătăţirea proceselor şi asistă companii din domenii precum servicii financiare, telecomunicaţii, retail, media şi divertisment, produse farmaceutice, producţie, precum şi entităţi din sectorul public, cu servicii de consultanţă de business, de management de proiect pentru sisteme IT şi securitatea informaţiilor. Andrei are, de asemenea, experienţă în standarde de conformitate, inclusiv Sarbanes-Oxley şi SSAE 18, şi în sisteme de plăţi electronice şi audituri ale serviciilor de internet banking.

Alexandru Stancu, Director Servicii Fiscale, a asistat companii din diverse industrii - retail şi produse de consum, producţie, auto şi tehnologie, media şi telecomunicaţii - şi a fost implicat în proiecte complexe, cum ar fi litigii fiscale, reprezentarea clienţilor pe parcursul controalelor fiscale şi antifraudă, revizuiri fiscale, procese de due diligence şi proiecte de digitalizare fiscală (SAF-T, e-Factura şi e-Transport). De asemenea, el a avut o experienţă de doi ani în Elveţia, unde a coordonat proiecte internaţionale de consultanţă fiscală, inclusiv restructurări fiscale, tranzacţii transfrontaliere, tranzacţii în lanţ, precum şi fuziuni şi achiziţii. Este consultant fiscal autorizat şi membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România, precum şi expert contabil în cadrul Camerei Experţilor Contabili din România.

Radu Huţan, Director Servicii Suport, a făcut iniţial parte din echipa Deloitte România de management al riscului, oferind suport în realizarea de audituri IT, apoi a oferit asistenţă în implementarea proceselor şi procedurilor necesare pentru diferite standarde de securitate a informaţiilor şi ulterior a trecut în echipa de securitate cibernetică, având expertiză în penetration testing şi răspuns la incidente. A fost implicat în proiecte în România şi în regiunea Europei, a Orientului Mijlociu şi a Africii (EMEA), pentru companii din diverse sectoare, în special instituţii financiare. În 2021, el s-a alăturat echipei de management al calităţii şi al riscului din cadrul Deloitte România şi acum este Chief Information Security Officer (CISO) al Deloitte Central Europe.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.