Dinspre business spre consultanţă: Vasile Ţiple, fost consilier general la UiPath şi fondatorul Goodlegal, se alătură KPMG Legal-Toncescu şi Asociaţii pentru a consilia clienţii companiei în implementarea tehnologiei

Autor: Cristina Bellu Postat la 13 iunie 2024 69 afişări

Dinspre business spre consultanţă: Vasile Ţiple, fost consilier general la UiPath şi fondatorul Goodlegal, se alătură KPMG Legal-Toncescu şi Asociaţii pentru a consilia clienţii companiei în implementarea tehnologiei

KPMG Legal-Toncescu şi Asociaţii anunţă ca Vasile Ţiple se alătură societatii pentru a consilia clienţii locali şi din CEE ai companiei să înţeleagă tehnologia şi provocările ei, să o folosească în condiţii optime, dar şi să îi ajute pe tot parcursul transformărilor necesare pentru a putea folosi tehnologia.

Având o carieră extinsă în domeniul juridic, Vasile Ţiple a colaborat de-a lungul timpului cu companii de tehnologie de top, activând ca General Counsel, “arhitect” al echipei juridice şi al Programului de Automatizare Legală al UiPath, unde a folosit roboţi software UiPath în procese critice juridice şi de conformitate.

Ulterior, a fondat Goodlegal, un startup dedicat furnizării de infrastructură juridică deja pregătită, care urmărea democratizarea accesului la instrumente esenţiale de tehnologie juridică.

"Revoluţia actuală a inteligenţei artificiale reprezintă o mare oportunitate de a reimagina furnizarea de servicii juridice, de la sarcini individuale la automatizarea AI la nivel de întreprindere. Scopul nostru principal va fi de a stabili cadrul potrivit pentru implementarea sigură şi de impact a AI, permiţându-ne nouă,  dar şi clientilor să obţinem valoare maximă din întregul peisaj tehnologic.", spune Vasile Ţiple.

KPMG Legal România - Toncescu şi Asociaţii este societatea de avocatură afiliată KPMG în România, parte a reţelei globale KPMG Law.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.