Dragnea: Dar are ceva tupeu băiatul ăsta. Daciane, nu ţine

Postat la 11 martie 2019 257 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că este "o tactică securistă" abordarea lui Dacian Cioloş pe care l-a întrebat de colaborarea cu serviciile şi a răspuns cu o întrebare asemănătoare la adresa sa.

Dragnea: Dar are ceva tupeu băiatul ăsta. Daciane, nu ţine

"Eu pot să fac orice, dar are ceva tupeu băiatul ăsta, să răspundă dacă are legătură cu serviciile de care l-am întrebat. Este o tactită securistă asta la Cioloş. Daciane, nu ţine. O să tot vorbim lunile astea. E de bine, că sunt masoni. Acuma nu (exemple de masoni – n.r.)", a spus Liviu Dragnea.

 

Răspunsul vine după e Dacian Cioloş a declarat duminică, la Buzău, că vrea să vadă de la Liviu Dragnea "declaratţile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea şi n-au colaborat cu servicii de informatii din ţară şi din străinatate".

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
refuz,
baiat,
raspuns,
servicii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.