Drulă: Unul din patronii gangsterilor din Mogoşoaia, Thuma, a ieşit cu clasica batistă pe ţambal

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 ianuarie 2022 671 afişări

„Unul dintre patronii gangsterilor din Mogoşoaia”, şeful PNL Ilfov, Hubert Thuma, a ieşit cu clasica batistă pe ţambal: consilierul violent este suspendat „din funcţiile din partid”, spune vicepreşedintele USR Cătălin Drulă: „Manevră clasică la şmecherie, omul rămâne consilier bun la ridicat mâna”.

Drulă: Unul din patronii gangsterilor din Mogoşoaia, Thuma, a ieşit cu clasica batistă pe ţambal

„Unul dintre patronii gangsterilor din Mogoşoaia, şeful PNL Ilfov, Hubert Thuma, a ieşit cu clasica batistă pe ţambal: consilierul violent este suspendat <din funcţiile din partid>. Manevră clasică la şmecherie, omul rămâne consilier bun la ridicat mâna pentru tunuri, <zicem şi noi că l-am suspendat din funcţiile din partid până la finalizarea anchetei, trece scandalul şi aia e>. Vă daţi seama ce puţină ruşine le e dacă pentru ameninţarea explicită cu schilodirea unei femei <chiar dacă fac puşcărie 7-9 ani>, tratamentul e ca cel al unei mici crize de imagine, “ne facem şi noi că i-am făcut ceva şi continuăm”. Mafie as usual - ca să parafrazăm celebra expresie”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El spune că ar face apel la responsabilitatea lui Cîţu să-l demită pe acest individ.

„Dar cunoscându-l la prima mână, ştiu că e degeaba. Poate colegii săi din Biroul Executiv al PNL se simt totuşi. Sunt oameni care mai au decenţă acolo. PS: Acelaşi tratament şi la PMP - dezamăgire mare şi reacţia dlui. Diaconescu faţă de celălalt consilier”, conchide Drulă.

PNL Ilfov l-a suspendat pe Valentin Ene din toate funcţiile de conducere avute în partid, după ce a agresat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici. „Condamnăm ferm orice formă de violenţă, iar valorile şi principiile liberale sunt esenţiale pentru orice membru al echipei noastre”, afirmă Hubert Thuma.

Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local în Mogoşoaia, afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). „Şi dacă face puşcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei. „Violenţa politică promovată de AUR e preluată de PNL şi PMP”, a reacţionat Cioloş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
thuma,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.