Elon Musk anunţă că se va închide biroul X din San Francisco

Autor: Petru Mazilu Postat la 06 august 2024 22 afişări

Elon Musk anunţă că se va închide biroul X din San Francisco

Elon Musk anunţă că se va închide biroul emblematic din San Francisco al X. „Nu există altă opţiune”, a explicat miliardarul pe platforma de socializare. De vină este schimbarea cadrului legislativ din statul California.

Elon Musk a scris într-o postare pe X că „nu are de ales” decât să mute biroul emblematic al platformei sociale din San Francisco, potrivit BBC.

Mesajul a fost un răspuns la un raport din New York Times despre un e-mail al directorului executiv al X, Linda Yaccarino, către personal, în care se anunţa că biroul se închide, angajaţii mutându-se în San Jose şi Palo Alto.

În urmă cu câteva săptămâni, Musk a spus că va muta sediile X şi SpaceX în Texas. El a transmis că modificarea va fi operată ca urmare a modificărilor legislative în ceea ce priveşte identitatea de gen.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
musk,
birou,
san francisco

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.