George Scripcaru câştigă Primăria Braşov în faţa lui Allen Coliban

Autor: Laura Buciu Postat la 10 iunie 2024 81 afişări

George Scripcaru câştigă Primăria Braşov în faţa lui Allen Coliban

George Scripcaru, primar al Braşovului în perioada 2004 - 2020, a câştigat un nou mandat după ce l-a învins pe primarul în funcţie, Allen Coliban, la alegerile de duminică.

„Experimentul userist s-a închiat. Oamenii au ales deblocarea Braşovului”, spune George Scripcaru, pe pagina sa de Facebook, luni dimineaţa.

După centralizarea a 91% dintre procesele verbale diferenţa dintre George Scripcaru şi Allen Coliban era, luni dimineaţa, mai mare de 6%.

De altfel, puţin după miezul nopţii de duminică spre luni, Allen Coliban a anunţat că diferenţa dintre el şi George Scripcaru este de circa 1.000 de voturi.

„Avem undeva la 48% din secţii numărate. E o diferenţă undeva de 2 procente, adică undeva la 1.000 de voturi pe care trebuie să o recuperăm. Vreau să le mulţumesc celor care au fost la vot. A fost o mobilizare exemplară la Braşov, un scor cred că record pentru ultimii ani, aproape 30.000 de voturi în plus faţă de 2020”, a spus Coliban.

Allen Coliban a câştigat un mandat la Primăria Braşov în 2020, în faţa primarului în funcţie la acea dată, George Scripcaru (PNL), care fusese primar timp de patru mandate, în perioada 2004 - 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scripcaru,
primar,
coliban

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.