Guvernul a aprobat investiţia pentru Autostrada Timişoara – Moraviţa

Autor: Petru Mazilu Postat la 28 august 2024 44 afişări

Guvernul a aprobat investiţia pentru Autostrada Timişoara – Moraviţa

Guvernul a aprobat miercuri investiţia pentru Autostrada Timişoara – Moraviţa. Tot în şedinţa de miercuri, miniştrii şi-au dat acordul pentru modernizarea unei magistrale de metrou.

Anunţul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu înainte de şedinţa de Guvern.

„Aprobăm azi două investiţii importante în transport. Autostrada Timişoara – Moraviţa, de 73 de kilometri, este un proiect major în vestul ţării, de 14,5 miliarde de lei, fonduri europene şi naţionale, cu termen de execuţie de 4 ani”, a explicat Marcel Ciolacu.

Premierul a oferit detalii şi despre a doua investiţie.

„Al doilea proiect este modernizarea Magistralei 4 de metrou din Capitală. Toate staţiile vor avea noi porţi electronice de acces şi automate de vânzare a cartelelor. Investim peste 160 de milioane de lei şi totul va fi gata în 7 luni”, a precizat şeful Guvernului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostradă,
timişoara,
moraviţa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.