Incendiu la o casă părăsită din Sectorul 3 al Capitalei. Mesaj Ro-Alert

Autor: Laura Buciu Postat la 25 august 2024 44 afişări

Incendiu la o casă părăsită din Sectorul 3 al Capitalei. Mesaj Ro-Alert

Arde o casă părăsită în Sectorul 3 al Capitalei, pe strada Fruntaş Constantin Tudor. Sunt degajări mari de fum, iar pompierii intervin, duminică după-amiaza, cu mai multe autospeciale de stingere.

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti - Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită, pe strada Fruntaş Constantin Tudor din Sectorul 3 al Capitalei.

La sosirea primelor echipaje de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei.

Până în momentul de faţă nu au fost identificate victime.

Au fost alertate 7 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD.

În momentul de faţă, incendiul este localizat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
casă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.