Incendiul din şantierul naval Midia: patru persoane ar fi în interiorul vaporului

Autor: Laura Buciu Postat la 08 august 2024 17 afişări

Incendiul din şantierul naval Midia: patru persoane ar fi în interiorul vaporului

Patru persoane sunt căutate pentru că este posibil să fi fost surprinse în interiorul vaporului care a luat foc. Dispozitivul de intervenţie a fost mărit.

Potrivit ISU Constanţa, se intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă, aflată în reparaţii, la cheu, în şantierul naval Midia.

Pompierii au realizat dispozitive de căutare/salvare a patru persoane posibil surprinse la interior.

Misiunea este în dinamică.

Faţă de primul moment al intervenţiei, dispozitivul a fost suplimentat cu o Unitate de Terapie Intensiva Mobilă şi o autospecială de stingere cu praf şi azot.

Un incendiu a izbucnit joi la un vapor în şantierul naval din Midia. Au fost alocate mai multe forţe, între care 5 maşini de stingere, o autoscară, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
naval,
vapor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.