Investiţie de 5 mil. euro pentru dotarea cu echipamente IT a unităţilor de învăţământ din Sibiu

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 11 septembrie 2024 19 afişări

Investiţie de 5 mil. euro pentru dotarea cu echipamente IT a unităţilor de învăţământ din Sibiu

Primăria Sibiu derulează un program de investiţii de 5 mil. euro, finanţat în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), ce prevede dotarea cu echipamente IT a unităţilor de învăţământ subordonate municipalităţii. Un prim pas în implementarea acestui proiect de investiţii a fost semnarea de către primăria Sibiu a 8 contracte pentru furnizarea, instalarea şi servicii de mentenanţă pentru dotări IT, cu care vor fi echipate unităţile de învăţământ.

’’Grădiniţele, şcolile şi liceele vor fi astfel dotate cu echipamente IT în valoare de aproape 5 milioane de euro, constând în table interactive, tablete grafice, computere şi imprimante, sisteme de sunet, echipamente pentru conexiuni şi mese luminoase pentru activităţi destinate preşcolarilor. Acestea au termen de livrare 2 luni, iar până la finalul anului vor fi şi instalate’’, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

            

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
echipamente it

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.