Investiţie de 6,6 mil. euro pentru creşterea mobilităţii urbane din oraşul Tăşnad, judeţul Satu Mare

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 13 iunie 2024 24 afişări

Investiţie de 6,6 mil. euro pentru creşterea mobilităţii urbane din oraşul Tăşnad, judeţul Satu Mare

Primăria oraşul Tăşnad, judeţul Satu Mare, derulează o investiţie de 6,6 mil. euro, finanţată din fonduri europene în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, pentru modernizarea sistemului de transport public. Astfel, în cadrul acestei investiţii va fi creat un coridor de mobilitate urbană ce va cuprinde trasee şi staţii pentru autobuzele electrice ce vor străbate întregul oraş, dar şi piste dedicate pentru biciclete şi culoare pietonale.

Tot prin Programul Regional Nord-Vest, primăria oraşului Tăşnad a semnat un alt proiect, în valoare de aproximativ 5 milioane de euro pentru realizarea ’’Grădinii Urbane’’, o investiţie  prin care este amenjată o zonă verde pentru locuitorii oraşului şi turiştii care vizitează localitatea pe parcursul anului, potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest.

laurenţiu.cotu@zf.ro          

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitie,
tasnad

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.