Investiţie de peste 4,3 mil. euro pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatorului Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 31 iulie 2024 18 afişări

Investiţie de peste 4,3 mil. euro pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatorului Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind achiziţionarea lucrărilor prevăzute în proiectul ce vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Ambulatorului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, investiţie estimată la peste 4,3 mil. euro. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 2 septembrie 2024, potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Cluj.

În cadrul proiectului se propune realizarea supraetajării, extinderii, reamenajării şi modernizării corpului C13 M - Laboratoare şi schimbarea destinaţiei în Ambulator Integrat pentru decongestionarea funcţiunilor existente la parter şi etajul I din clădirea principală a spitalului. De asemenea, se doreşte implementarea terapiei hiperbare, precum şi o mai bună distribuire a fluxurilor de la nivelul unităţii sanitare aflate în subordinea forului administrativ judeţean.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
reabilitare,
modernizare,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.