Lia Olguţa Vasilescu a câştigat încă un mandat la Primăria Craiova cu peste 65%

Autor: Laura Buciu Postat la 10 iunie 2024 20 afişări

Lia Olguţa Vasilescu a câştigat încă un mandat la Primăria Craiova cu peste 65%

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a câştigat un nou mandat la Primăria Craiovei. De asemenea, şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, a câştigat un nou mandat.

„Conform rezultatelor exit poll de la ora 21, comandat de Jurnalul Olteniei, pe Craiova, am obţinut scorul de 65,32 la sută pentru funcţia de primar, iar PSD are 61,02 la sută la Consiliul local. Mulţumesc tuturor craiovenilor care mi-au acordat votul şi echipei de militanţi care m-a ajutat în campanie! Rămânem concentraţi până la numărarea finală în secţiile de vot!”, a scris, pe Facebook, Lua Olguţa Vasilescu.

Conform exit-poll-ului realizat de Inter Regional Media, la comanda „Jurnalul Olteniei”, Olguţa Vasilescu este urmată în preferenţile alegătorilor de Emilia Neagu (Alianţa Dreapta Unită), Marian Vasile (AUR) şi Nicolae Giugea (PNL).

Sondajul a fost realizat în 40 de secţii de votare din Craiova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
olguţa vasilescu,
mandat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.