Nadia Comăneci a cerut explicaţii arbitrilor după finala de la proba de sol de la Jocurile Olimpice

Autor: Petru Mazilu Postat la 05 august 2024 105 afişări

Nadia Comăneci a cerut explicaţii arbitrilor după finala probei de sol de la Jocurile Olimpice de la Paris. Gimnasta Sabrina Voinea a depus o contestaţie dar nota nu a fost modificată.De asemenea, Ana Bărbosu a terminat concursul pe locul trei dar a pierdut medalia de bronz îm urma unei contestaţii.

Fosta mare sportivă a mers la arbitrii pentru a cere explicaţii despre decizia privind contestaţia româncei Sabrina Voinea.

Această rutină uimitoare de podea trebuie revizuită... trebuie să protejăm sănătatea mintală a sportivilor noştri pentru a fi tari şi corecţi, scrie pe pagina de Facebook a Nadiei Comăneci.

Tot pe pagina oficială a Nadiei Comăneci este un mesaj pentru sportiva Ana Bărbosu.

Sunt atât de mândră de tine, te iubim... performanţă uimitoare Ana, scrie în mesajul publicat în mediul online.

Gimnasta Ana Bărbosu a terminat luni concursul olimpic la sol pe locul trei, însă o contestaţie de ultim moment a americancei Jordan Chiles a retrogradat-o pe româncă pe locul patru. În aceeaşi probă, Sabrina Maneca Voinea a terminat pe locul cinci.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gimnastică,
nadia,
contestaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.