Nicuşor Dan a părăsit sala de şedinţe în care era audiat de Comisia de anchetă privind preţul energiei: „Din păcate, şedinţa asta a fost un circ”

Postat la 17 noiembrie 2021 311 afişări

Nicuşor Dan a părăsit sala de şedinţe în care era audiat de Comisia de anchetă privind preţul energiei: „Din păcate, şedinţa asta a fost un circ”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a părăsit, miercuri, sala de la Parlament în care era audiat de Comisia de anchetă privind preţul energiei.

După ce a părăsit sala în care era audiat de membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind preţul energiei, Nicuşor Dan a declarat că la această şedinţă a fost circ.

„Din păcate, şedinţa asta a fost un circ pe care l-a generat preşedintele comisiei. Din respect pentru ceilalţi membri ai comisiei, pentru bucureşteni şi pentru această problemă foarte serioasă (factura la căldură – n.r.), am stat şi am discutat la obiect pe toate subiectele tehnice. Sunt gata să dau orice fel de răspuns şi sunt gata şi să colaborez cu instituţiile statului pe orice înseamnă rezolvarea problemei termiei bucureştenilor. Nu am mai putut să stau în condiţiile în care preşedintele face declaraţii politice”, a declarat Nicuşor Dan, citat de Agerpres.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ancheta,
audiere,
circ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.