Polonezii de la Froo au deschis cel de-al 20-lea magazin în franciză din România, în Bucureşti, pe bulevardul Iuliu Maniu. Retailerul are un magazin şi în Piteşti

Autor: Roxana Rosu Postat la 27 august 2024 61 afişări

Polonezii de la Froo au deschis cel de-al 20-lea magazin în franciză din România, în Bucureşti, pe bulevardul Iuliu Maniu. Retailerul are un magazin şi în Piteşti

Froo Romania Retail, companie aparţinând grupului polonez Żabka, a deschis cel de-al 20-lea magazin în franciză din România, în Bucureşti, pe Bulevardul Iuliu Maniu, acesta fiind şi cel mai mare magazin al brandului pe piata locală.

Froo are 19 magazine în Bucureşti şi unul în Piteşti. Toate punctele de vânzare ale lanţului operează în formula parteneriatelor de afaceri cu antreprenori locali.

Magazinele au în ofertă fructe, legume, mâncare gătită, băuturi, dulciuri, cafea, gustări rapide.

” Ne-am angajat să sprijinim antreprenorii locali, motiv pentru care magazinele Froo funcţionează într-un model de parteneriat de afaceri. Pentru mulţi oameni, poate fi o idee bună să-şi conducă propria afacere. Oferim partenerilor noştri spaţii şi stocuri, precum şi sprijin substanţial. Fiecare locaţie este analizată din punct de vedere al atractivităţii sale pentru clienţi, dar şi al potenţialului logistic şi de dezvoltare. Din luna mai a acestui an, am lansat deja 20 de magazine Froo – 19 în Bucureşti şi unul în Piteşti. Dezvoltăm reţeaua şi planificăm noi deschideri în diverse locaţii ", a declarat Radu Trandafir, General Manager  Froo Romania Retail.

Brandul Froo este echivalentul magazinelor Żabka care funcţionează în Polonia. Peste 80% din sortiment este format din branduri româneşti cunoscute şi populare şi branduri internaţionale de la furnizori români. Oferta include, de asemenea, produse de mărci poloneze şi mărci private locale.

Retailerul polonez Zabka, cu peste 10.000 de magazine pe piaţa-mamă, a intrat în România în 2023, când a preluat pachetul majoritar în cadrul companiei de distribuţie DRIM Daniel Distribuţie. Vânzătorul a fost familia Trandafir.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
magazine,
romania,
polonia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.