Primăria Baia Mare a investit 23 mil. lei în reabilitarea malului drept al râului Săsar

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 16 septembrie 2024 19 afişări

Primăria Baia Mare a investit 23 mil. lei în reabilitarea malului drept al râului Săsar

Primăria Baia Mare a finalizat implementarea unui proiect de investiţii de 23 mil. lei (4,6 mil. euro), finanţat aproape integral prin fonduri europene, pentru reabilitarea malului drept al râului Săsar, potrivit unui comunicat de presă transmis de muncipalitatea băimăreană.

’’Am transformat o zonă <moartă> din centrul oraşului într-un loc care are acum potenţialul de a deveni o adevărată atracţie. Avem un interes crescut din partea agenţilor economici de a realiza cafenele, restaurante şi multe alte astfel de locaţii care ar genera un plus de interes acestei zone”, a declarat Ioan Doru Dăncuş, primarul municipiului Baia Mare, într-un comunicat de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baia mare,
rebilitare,
mal drept

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.