Primăria Sibiu investeşte 70 mil. lei în eficentizarea energetică a 24 de clădiri de blocuri

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 06 iunie 2024 28 afişări

Primăria Sibiu investeşte 70 mil. lei în eficentizarea energetică a 24 de clădiri de blocuri

Primăria Sibiu a demarat o investiţie totală de aproape 70 mil. lei (peste 14 mil. euro), finanţată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru eficentizarea energetică a 24 de clădiri de blocuri din muncipiu.

’’Primăria Sibiu a depus proiecte în cadrul PNRR pentru eficientizarea energetică a 24 de clădiri de blocuri din Sibiu. Pentru primele 2 clădiri am semnat contractul pentru proiectare şi execuţia lucrărilor în luna aprilie. Astăzi am semnat contractele pentru celelalte 22. Valoarea totală a contractelor pentru toate cele 24 de imobile se ridică la aproape 70 de milioane de lei”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

Cele 22 de blocuri au fost împărţite pe 6 loturi. În prima etapă se vor executa proiectele tehnice pentru care sunt rezervate 45 de zile, iar în termen de 12 luni de la emiterea ordinul de începere se vor finaliza lucrările efective. Lucrările vor fi executate de asocierea dintre companiile Conart Structuri din judeţul Mureş şi KES Business din Bistriţa, respectiv asocierea dintre companiile CON-A Operations şi Condesign, ambele din Sibiu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.