Prinţesa de Wales îşi va face prima apariţie publică în acest an la Trooping the Colour

Autor: Andreea Tobias Postat la 15 iunie 2024 22 afişări

Prinţesa de Wales îşi va face prima apariţie publică în acest an la Trooping the Colour

Prinţesa de Wales îşi va face prima apariţie publică în acest an la Trooping the Colour. Ea va merge într-o trăsură alături de cei trei copii ai săi, iar mai târziu se va alătura regelui, prinţului de Wales şi altor membri ai familiei regale la balconul Palatului Buckingham pentru o paradă aviatică.

Prinţesa, în vârstă de 42 de ani, a declarat: „Aştept cu nerăbdare să particip la parada de ziua regelui în acest weekend cu familia mea şi sper să mă alătur câtorva angajamente publice în timpul verii, dar în egală măsură ştiu că nu sunt încă în afara pericolului. Învăţ cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea”.

„Majestatea Sa este încântată că prinţesa poate participa la evenimentele de mâine şi aşteaptă cu nerăbdare toate elementele zilei", a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Rishi Sunak şi Sir Keir Starmer au salutat vestea pe reţelele de socializare, ambii descriind-o pe Kate ca fiind o „inspiraţie" pentru cei care se confruntă cu probleme de sănătate similare.

Aceasta va fi prima ieşire oficială a prinţesei din 2024, după ce a ratat angajamente la începutul anului, când a fost internată în spital pentru o operaţie abdominală pe 16 ianuarie.

La momentul respectiv, s-a crezut că afecţiunea ei nu este canceroasă, dar analizele făcute după operaţie au descoperit boala, iar Kate a dezvăluit diagnosticul în martie.

Încă nu a fost stabilit un termen pentru revenirea lui Kate la un program complet de angajamente publice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kate middleton,
trooping the colour,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.