LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Prinţul Charles: Avem nevoie de o alianţă globală pentru a depăşi obstacolele induse de pandemie

Autor: Ioana Guruţă Postat la 22 septembrie 2020 58 afişări

Prinţul Charles spune că trebuie să formăm o alianţă globală, el fiind îngrijorat de schimbările climatice şi cele induse de pandemie. Criza climatică va diminua pandemia de coronavirus, spune moştenitorul coroanei britanice.

Prinţul Charles: Avem nevoie de o alianţă globală pentru a depăşi obstacolele induse de pandemie

Prinţul Charles a ţinut un discurs pentru cel mai mare summit climatic din acest an, de la New York.

Aflat la casa lui din Scoţia, prinţul a postat pe Twitter o înregistrare în care spune că pandemia globală este o trezire la realitate.

El a cerut un plan asemănător celui Marshall, pentru oameni şi planetă, repetând iniţiativa susţinută de Statele Unite care a ajutat Europa să se refacă după cel de-al doilea Război Mondial.

„Miliarde de oameni din întreaga lume aşteaptă şi îşi doresc acţiuni definite pentru a readuce echilibrul acestei planete, pe care l-am perturbat atât de repede. Milioane de angajaţi tineri din nenumărate companii sunt disperaţi după fapte, nu cuvinte. Ne jucăm cu viaţa lor şi cu ultima şansă de supravieţuire a acestei planete bolnave. Aşadar, haideţi să ne ocupăm de ce e mai urgent şi să formăm o alianţă globală pentru a depăşi obstacolele perverse cu care ne confruntăm”, a spus prinţul Charles.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
charles,
alianţă,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.