Proiect european de 6 mil. euro pentru amenajarea unui parc de peste 3 hectare în oraşul Seini, judeţul Maramureş

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 03 septembrie 2024 11 afişări

Proiect european de 6 mil. euro pentru amenajarea unui parc de peste 3 hectare în oraşul Seini, judeţul Maramureş

Primăria oraşului Seini, judeţul Maramureş, implementează un proiect european de 6 mil. euro, finanţat prin Prioritatea 7 - O regiune atractivă din cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, ce presupune amenajarea unui parc cu o suprafaţă de peste 30.000 de metri pătraţi. În completarea amenajării parcului, până la finalul implementării proiectului, termen preconizat pentru luna decembrie 2026, spaţiile publice din oraş vor fi supuse unui proces de regenerare urbană, potrivit unui comunicat de presă transmis de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest.

’’Locuitorii din Seini se vor bucura în curând de un nou parc modern, o oază de linişte şi relaxare ce va fi amenajată pe terenurile dezafectate ale fostei ferme avicole din oraş. Cei peste 9.000 de locuitori ai oraşului vor beneficia de peste 30.000 de metri pătraţi de spaţiu verde pentru relaxare şi petrecerea timpului liber’’, potrivit comunicatului de presă transmis de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect european,
parc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.