Raiffeisen se aşteaptă ca BCE să îi ceară să iasă de urgenţă din Rusia. Între timp, banca continuă să angajeze sute de oameni în Rusia

Autor: Ştefan Stan Postat la 18 aprilie 2024 24 afişări

Raiffeisen se aşteaptă ca BCE să îi ceară să iasă de urgenţă din Rusia. Între timp, banca continuă să angajeze sute de oameni în Rusia

Raiffeisen Bank International din Austria a declarat că se aşteaptă ca Banca Centrală Europeană să îi ceară să accelereze reducerea activităţilor sale din Rusia, scrie FT. 

Într-o declaraţie de joi, Raiffeisen a spus: "Proiectul de cerinţe al BCE depăşeşte cu mult planurile proprii ale RBI de a reduce în continuare activitatea din Rusia şi poate avea un impact negativ asupra opţiunilor RBI de a vinde AO Raiffeisenbank".

Acesta a adăugat: "RBI se angajează să realizeze deconsolidarea AO Raiffeisenbank, inclusiv prin vânzarea unităţii."

Vestea vine după ce Financial Times a relatat că banca a postat zeci de anunţuri pentru locuri de muncă în Rusia, indicând planuri ambiţioase de a se dezvolta în această ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
bce

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.