Răspunsul lui Iohannis, întrebat ce va face după ce îşi va încheia mandatul

Autor: Andreea Tobias Postat la 31 august 2024 20 afişări

„Îmi doresc să reuşesc să menţin în aceste puţine luni care mi-au rămas România pe parcursul ei”, a răspuns preşedintele Klaus Iohannis, întrebat ce va face după ce îşi va încheia mandatul .

Răspunsul lui Iohannis, întrebat ce va face după ce îşi va încheia mandatul

Iohannis a fost întrebat, la Chişinău, dacă ar accepta funcţia de premier, în cazul în care viitorul preşedinte al României îl va ruga să organizeze un nou guvern.

„Preşedintele României: Eu îmi doresc să duc mandatul pe care l-am primit de la români la bun sfârşit şi, după cum se vede cu ochiul liber, sfârşitul acestui mandat nu este unul nici liniştit, nici cu prea multe certitudini decât cele pe care le-am construit împreună. Parcursul european, parcursul euroatlantic al României nu mai sunt puse sub semnul întrebării de nimeni şi cred că la această atitudine am participat un pic mai mult, dar, sigur, lucrurile au un început şi după un timp au un final. Eu îmi doresc să reuşesc să menţin în aceste puţine luni care mi-au rămas România pe parcursul ei. Îmi doresc să menţin instituţiile statului pe o linie clară, transparentă şi îmi doresc tare mult ca alegerile să decurgă într-un mod foarte bine organizat şi rezultatele să fie foarte clare. Nu cred că este relevantă persoana mea după încheierea mandatului şi nu cred că are vreo valoare publică să discutăm acum despre ce voi face eu sau nu voi face eu după 21 decembrie. Vom vedea atunci”, a răspuns Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
mandat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.